Donkerbruin biobier dat werd gerijpt op het hout van sherry- en whiskyvaten. Hierdoor krijgt het degustatiebier met 10% alcoholvolume een subtiele houttoets mee.
Donkerbruin biobier dat werd gerijpt op het hout van sherry- en whiskyvaten. Hierdoor krijgt het degustatiebier met 10% alcoholvolume een subtiele houttoets mee.
Met ingrediënten als koriander, curaçao en Belgische biohoppen resulteert de Adriaen Brouwer Tripel in een kruidige premium biotripel met 9 procent alcoholvolume.
Met ingrediënten als koriander, curaçao en Belgische biohoppen resulteert de Adriaen Brouwer Tripel in een kruidige premium biotripel met 9 procent alcoholvolume.
Baptist blond is een helder bier van hoge gisting, licht verfrissend met een volle smaak. Een eerbetoon aan Jan Baptist de Bruyne, stichter van de brouwerij in 1784.
Brugse Zot Blond is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig en kruidig aroma. De smaakbeleving neigt naar een zekere bitterheid. In het complex karakter vallen ook citrusachtige toetsen te ontdekken.
Brugse Zot Blond is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig en kruidig aroma. De smaakbeleving neigt naar een zekere bitterheid. In het complex karakter vallen ook citrusachtige toetsen te ontdekken.
Brugse Zot Blond is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig en kruidig aroma. De smaakbeleving neigt naar een zekere bitterheid. In het complex karakter vallen ook citrusachtige toetsen te ontdekken.
De zachte tripel gaat voor minstens 6 maand op zure krieken. Gedurende die tijd laten de brouwers de zachte verzuring zijn gang gaan en worden alle suikers verteerd. De krieken geven ondertussen hun bloedrode kleur en hun lekkere smaak af. Het resultaat is een tripelkriek 'pur sang'.